TORTY

Torty standardowe

Typ tortu:

- kremowy
- z bitej śmietany

Biszkopty:
- jasne
- ciemne
- mieszane

Kształt i wielkość:
- okrągły 
   - duży Ǿ 29 cm
   - średni Ǿ 22 cm
   - mały Ǿ 16 cm
- prostokątny
   - duży 60 x 40 cm
   - średni 40 x 30 cm
   - mały 30 x 20 cm 


Smaki do wyboru, maksymalnie dwa smaki:
- truskawkowy
- malinowy
- wiśniowy
- jagodowy
- czarna porzeczka
- bananowy
- brzoskwiniowy
- mandarynkowy
- czekoladowy
- orzechowy
- cappuccino
- kawowe (tylko kremowy)
- szwarcwaldzki z wiśniami (cały tort)

Wykończenie:
- gładkie bitą śmietaną lub kremem
- gładkie kolorowe (żółty, niebieski, zielony, różowy, fioletowy)
- oblany ciemną czekoladą
- oblany białą czekoladą
- żelowe

Dekoracja :
- dekoracja A (klasyczna)
- dekoracja B (kwiatowa, punktowa)
- napis

Torty sezonowe:
- z dostępnych świeżych owoców, zdjęcia są przykładowe.
Na zamówienie z minimum czterodniowym wyprzedzeniem.


Torty komunijne

- Książka

- Fototort


Fototorty


Tort 3D